Forside > DYNER > Hvem kan, TempraKon Dyner kan!

Hvem kan, TempraKon Dyner kan!


Lad os se lidt på denne specielle om meget populære dyne. Quilt of Denmark, der producere dynen skrive følgende;

TEMPRAKON®-dynen – verdens første temperatur-regulerende dyne er et revolutionerende højteknologisk soveprodukt. TEMPRAKON® benytter det særlige OUTLAST® materiale som også bruges af NASA i rumdragter! – Kombineret med de fineste kvalitetsdun opnås en unik sovekomfort med jævn temperatur, tilpasset kroppens og omgivelsernes temperatur.”

Tja, de har da et specielt produkt, og vi kan vist alle blive enige om at det er ubehageligt at vågne op midt om natten iskold eller badet i sved.

Fyld: Dun, bæreevne 10

De skriver det er de fineste dun de bruger i TempraKon dynen, og det er andedun bæreevne 10, ikke….. Men de er bestemt heller ikke dårlige. De har valgt denne type dun, fordi finere dun ikke ville kunne holde det kraftige Outlast betræk oppe.

 

Betræk: Outlast udviklet af NASA

Materielet fra NASA rumdragter som kan klare tempratur udsving på 80 grader, pyha lad os ikke håbe det bliver nødvendigt. Ideen med en tempraturregulerende dyne lyder fantastisk, og jeg er sikker på at denne dyne er “åndbar” med de fine dun og det almindelige bomuldsbetræk på den ene side. Den anden side af dynen er beklædt med det specielle NASA fremstillede betræk, som har en kølende effekt og selvom jeg ikke mener man kan undvære en sommerdyne, med denne dyne, så kan den helt sikker klare de fleste tempraturudsving resten af året.

 

Egenskab: Kold side / Varm side

Temprakon dynen er lavet således at der er outlast materiale på den ene side (kølig) og 100% bomuldsbetræk på den anden side (varm). Så dynen kan vendes… men er det eneste der gør denne dyne anderledes fra andre gode dundyner, så ikke at den har en kold side! Om sommeren skal de fleste bruge en kølig dyne og om vinteren en varmere dyne, så måske løser denne dyne begge behov?. Nej, det gør den ikke….. du skal stadig have en sommerdyne om sommeren, men resten af året kan du vende dynen, afhængig at soveværelse tempratur og kroppens tempratur.

 

Pris:

Prisen er ret høj, men kommer man til at sove godt hver nat. de næste 15 – 20 år, så vil jeg mene det er givet godt ud. Køber du en god helårsdyne og en sommerdyne kan du oftest få det til samme pris som en TempraKon dyne koster, men du skal se temprakon dynen som 2 helårsdyner, en varm og en kølig.

 

Andres erfaringer:

Jeg har ikke hørt noget skidt om denne dyne, tværtimod bliver den ofte rost og anbefalet af folk som bruger den. 

Har DU nogle erfaringer med TempraKon produkter, dyner, puder eller topmadrasser, så lad andre få glæde af dine kommentarer og skriv dem her…..

 

Vil du vide mere så tjek http://www.temprakon.dk/

Vil du købe har www.KøbDyner.dk de bedste priser

/Torben

Reklamer
Kategorier:DYNER
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: